Tel nr. 0180-699226
<
>

Exclusive

DIMSPORT levert een nieuwe "Exclusieve" complete kit om een breed scala van motoren en scooters uit te rusten met geavanceerde technologie tegen een zeer concurrerende prijs.

 

De nieuwe exclusieve versie van Rapid bike EVO en Rapid bike  RACING modules hebben de volgende bijzonderheden:

  • De module is niet re programmeerbaar om te worden gebruikt op een ander model, dus kan het  "Uitsluitend" worden gebruikt voor het model waarvoor het wordt verkocht.

  • De "Exclusieve" versie van de modules zal Niet  los worden verkocht  - deze modules worden compleet geleverd met de bedrading  als een COMPLETE KIT klaar voor installatie.

  • De kabelboom is precies hetzelfde voor wat we hebben leveren voor de "traditionele" EVO en RACING modules, en zijn ook beschikbaar als een los artikel nummer.

  • Alle "Exclusieve" toepassingen die worden geproduceerd zullen ook beschikbaar zijn met de "traditionele" versie van EVO en race modules om te verlenen de eindgebruikers met een Breed assortiment op verschillende prijzen niveaus.

  • Deze modules worden uitgevoerd met Alle functies en technische kenmerken van de "traditionele" EVO en RACING modules, de exclusieve versie kan daarom niet worden beschouwd als een mindere versie, eerder een nieuw product gericht op een meer conservatieve en op kosten georiënteerde markt.

  • De kit bevat NIET de USB-kabel, maar de kabelboom onderhoudt de verbinding beschikbaar voor dit doel.

  • De kit omvat een gedetailleerde en geïllustreerde handleiding voor installatie en gebruik, samen met een Rapid Bike sticker en kleefband – de module is duidelijk geïdentificeerd met een extra sticker voor motor of scooter model waarvoor het  bestemd is. (Zie de bijgevoegde afbeelding)

 

Enkele voorbeelden zijn:

HONDA SH 300 2011-14 model / Artikel nr. KRBEVO-097-EX / verkoop prijs € 363,- incl. btw 
Deze kit geeft een extra 1000 toeren, en daardoor krijg je ook ongeveer 20km meer topsnelheid en ongeveer 18% verhoging van het koppel.

YAMAHA MT-09 2014 / Artikel nr. KRBEVO-098-EX / verkoop prijs € 423,50 incl. btw 
Deze kit geeft een extra 1000 rpm en een consistente verbetering van koppel afgifte, aldus meer trekkracht.

BMW R 1200 GS 2013-14 / Artikel nr. KRBRACING-100-EX / verkoop prijs: € 544,50 incl. btw 
Deze kit verandert de  motor in een "echte krachtpatser" met het verkrijgen van een explosieve kracht zelfs bij de laagste toeren dankzij de wijziging van de injectie timing en een aangepaste ontstekingsmap .