Tel nr. 0180-699226
<
>

Werkplaats

Het tunen van motorfietsen is onze hoofdactiviteit maar dit is ook te combineren met regulier onderhoud of reparaties omdat we meestal voor het afstellen toch al e.e.a. aan de motor moeten demonteren. Dit scheelt dan weer in de totale kosten, hierdoor is het niet mogelijk om standaard prijzen voor onderhoudsbeurten aan te geven.

Dynojet Rotterdam is een specialistisch bedrijf dat maatwerk levert, een prijsopgave is dan ook altijd  afgestemd op uw motor zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Tuning
De aanpassingen aan de carburateurs of het plaatsen van een injectiemodule worden in de werkplaats uitgevoerd.


Reparatie
Indien het nodig is dat er aan uw motorfiets reparaties uitgevoerd moeten worden dan is dat ook mogelijk.
Net als bij het onderhoud wordt van te voren duidelijk afgesproken wat er gedaan moet worden en wordt er een opsomming gemaakt van de kosten met een marge voor onvoorziene zaken als b.v. onderdelen slecht los te krijgen zijn of kleine verborgen gebreken die zichtbaar worden bij demontage van onderdelen.

Revisie
Het is ook mogelijk om bij ons onderdelen te reviseren zoals b.v. carburateurs, schokbrekers, etc.
Omdat we niet alles zelf kunnen uitvoeren besteden we dan ook bepaalde werkzaamheden uit aan bedrijven die dit specialisme wel hebben waardoor we de hoge kwaliteit die we nastreven na kunnen komen.

Modificaties
Heeft u ideeën over aanpassingen of modificaties aan uw motor dan kunt in overleg met ons tot een uitgewerkt plan komen.
We letten hierbij niet alleen op de optische veranderingen maar ook wat dit doet met de technische zaken op en aan de motor en of dit de afstelling of rijeigenschappen niet nadelig beïnvloed.